fbpx

Workshop Integriteit en ongewenst gedrag

Deze workshop Integriteit en ongewenst gedrag hoort elke organisatie aan te bieden aan zijn teams. Integriteit en ongewenst gedrag bepalen in grote mate de sfeer op de werkvloer en kunnen zelfs leiden tot langdurig verzuim. Deze workshop gaat over normen en waarden, jouw normen en waarden versus dat van een ander of van de organisatie. Samen op zoek naar zakelijke en persoonlijke integriteit met deskundige trainers en prikkelende scenario’s. Wat is gewenst en ongewenst gedrag? Een geintje moet toch kunnen? U zult versteld staan wat deze workshop oplevert voor het team.

ongewenst gedrag

Voor wie?

Managers, leidinggevenden en iedereen die zichzelf meer inzicht wil verschaffen in de kernelementen ‘Integriteit en ongewenst gedrag’. Ook voor teams waardevol.

Wat maakt deze workshop uniek?

Ervaren trainers begeleiden deze intensieve dag. Aan de hand van scenario’s gaan we met elkaar in gesprek. Vanuit de scenario’s komen andere gevoelige onderwerpen boven tafel. Onze trainers maken alles bespreekbaar, niet hoe het anders moet maar vanuit verschillende perspectieven waarin ieders aandeel belangrijk is.

Na deze workshop….

–      Heeft het team meer oog en begrip voor elkaar

–      Onderlinge vertrouwen gegroeid

–      Is er minder verzuim

–      Onderwerpen beter bespreekbaar

–      Positieve uitstraling van de organisatie

–      Kleiner afbreukrisico tav integriteit.

Duur: 8 uur

Minimaal aantal deelnemers: 6

Maximaal aantal deelnemers: 12

Onderwerpen: 

–      Soft / behavioural skills

–      Begripsvorming

–      Communicatie

–      Teamontwikkeling

–      Wederzijdse belangen

–      Evolutionaire psychologie

Extra:

Ook in-house training mogelijk

Heb je nog vragen over deze workshop, neem dan vrijblijvend contact op via info@lidrs.nl of bel met 085-4018368. Wil je meer weten over ons uitgebreide aanbod van andere workshops? Kijk dan ook eens op onze academy pagina. Hier vind je nog veel meer inspirerende workshops die jou en je team helpen bij het vergroten van je persoonlijke of teameffectiviteit.