fbpx

Workshop koers bepalen

Leiderschap in de praktijk, jouw leiderschap en wat doet dit met het team. Is het effectief, behoud je het overzicht en haal je de opdracht? Welke koers ga jij bepalen? Je gaat een dag varen en iedereen gaat een gedeelte van de opdracht leiden. Maak gebruik van elkaars kennis en kracht, delegeer! Je stressbestendigheid, betrouwbaarheid en daadkracht worden op de proef gesteld. Zorg voor gepaste kleding, korte broek of zuidwester, deze workshop is voor elk team een uitdaging en gaat altijd door (tenzij er ijs ligt)!

De workshop is ook ideaal geschikt voor teams die samen ‘koers’ willen bepalen. Welke richting gaan we op, wat wordt onze visie en strategie, en hoe zien we onszelf over 5, 10 of 20 jaar?

bootje Amsterdam

Voor wie?

Managers, leidinggevenden en iedereen die zijn praktisch leiderschap wil toetsen en verder wil ontwikkelen.

Wat maakt deze workshop uniek?

Onze eigen LiDRS-sloep waarmee we door de grachten van Amsterdam varen. Unieke opdrachten in een inspirerende omgeving.

Na deze workshop…

Heb je een geweldige nautische ervaring opgedaan, meer inzicht in leiderschap, herken  je de valkuilen van een leider en heb je als team meer begrip voor elkaar.

Duur: 8 uur

Minimaal aantal deelnemers: 6

Maximaal aantal deelnemers: 15

Onderwerpen: 

–      Overzicht behouden

–      Aansturen

–      Delegeren

–      Onderhandelen

–      Kennis van je team gebruiken

–      Communiceren

–      Luisteren

–      Visie

–      Rust en stressbestendigheid

 

 

Heb je nog vragen over deze workshop, neem dan vrijblijvend contact op via info@lidrs.nl of bel met 085-4018368. Wil je meer weten over ons uitgebreide aanbod van andere workshops? Kijk dan ook eens op onze academy pagina. Hier vind je nog veel meer inspirerende workshops die jou en je team helpen bij het vergroten van je persoonlijke of teameffectiviteit.

 

boat