fbpx

Workshop Timemanagement

Ben je altijd druk? Lever je vaak half werk en kom je er zelden aan toe om alles te doen dat je voor ogen had. Of wilde je aan de gang met een project maar in de rechterhoek van je scherm zie je de ene mail na de andere binnenkomen. Of geldt voor jou dat je aan het einde van een drukke dag het idee hebt dat je niet de juiste hoeveelheid tijd hebt geschonken aan iets dat het wel nodig had? Je zou zo graag nog een rondje over de werkvloer lopen en met je mensen spreken. Je koffie- en lunchpauzes schieten er ook vaak bij in. Herkenbare scenario’s? Na deze workshop kijk je anders tegen tijd aan, maar ook anders tegen zaken waar jij je mee bezig houdt. Is dit belangrijk? Is dit urgent? In deze workshop leer je beter om te gaan met tijd en te bepalen wat nu echt belangrijk is. Leer keuzes maken en prioriteiten stellen.

Time management

Voor wie?

Managers, leidinggevenden, teams en iedereen die efficiënter en effectiever met tijd wil leren omgaan.

Wat maakt deze workshop uniek?

Ervaren trainers en leidinggevenden laten je aan de hand van interessante theorieën en werkvormen inzien dat jij je tijd effectiever in kan zetten.

Na deze workshop….

–      Minder stress veroorzaakt door tijdgebrek

–      Meer tijd om te focussen op belangrijke zaken

–      Meer tijd en aandacht voor de werkvloer

–      Taken en verantwoordelijkheden naar lager niveau

–      Plezier in je werk.

Duur: 8

Minimaal aantal deelnemers: 6

Maximaal aantal deelnemers: 12

Onderwerpen: 

–      Time management

–      Delegeren

–      Evolutionaire psychologie

–      Action Based Learning

Extra:

Ook in-house training mogelijk

Heb je nog vragen over deze workshop, neem dan vrijblijvend contact op via info@lidrs.nl of bel met 085-4018368. Wil je meer weten over ons uitgebreide aanbod van andere workshops? Kijk dan ook eens op onze academy pagina. Hier vind je nog veel meer inspirerende workshops die jou en je team helpen bij het vergroten van je persoonlijke of teameffectiviteit.