fbpx

LiDRS Academy

De LiDRS-academy is de academy voor leiderschapsontwikkeling op elk moment in uw carriere. Met enthousiaste trainers en leiders weten we u te raken, te inspireren en verder te brengen als leider.  Wij bieden standaard trainingen aan op basis van ‘open inschrijving’ maar natuurlijk ook inhouse trainingen gericht op uw ontwikkelbehoefte als leider. En daarnaast bieden wij unieke Crew Resource Management (CRM) trainingen aan die elk team naar een volgend niveau zal brengen.

Leiderschapstrainingen op elk niveau

LiDRS organiseert 4 verschillende leiderschapstrainingen die specifiek gericht zijn op uw ervaringsniveau als leidinggevende of manager. Beginnende manager? Ervaren leidinggevende of executive level? Wij hebben een passend antwoord. Deze trainingen verzorgen wij het hele jaar door, zowel op basis van open inschijving als ‘inhouse’ voor profit en non-profit organisaties. Klik hier voor meer informatie.

Crew Resource Management Trainingen

Uniek is LiDRS door het gebruik van echte ervaren trainers en leiders. Zij die daadwerkelijk leiding hebben gegeven aan operaties. ‘We know the ropes’. Dit is dan ook de reden dat wij ons onderscheiden op het vlak van diverse Crew Resource Management (CRM) Trainingen. Niet alleen voor de maritieme sector, de luchtvaart, of de procesindustrie, maar juist ook voor uw organisatie. Maak kennis met ons unieke programma voor CRM, Klik hier voor meer informatie.

Reguliere trainingen

Onze reguliere trainingen hebben zich door de jaren heen bewezen. Niet voor niets scoren deze trainingen gemiddeld een 9,3 op alle reviews. Dit zijn onze trainingen op basis van ‘open inschrijving’. Of je nu wilt kennis maken met LiDRS via de Masterclass of direct aan de slag wilt met echte ontwikkeling via het LiDRS® Practitioner Program. Voor iedereen een perfect aanbod. Onze 4 reguliere trainingen zijn:

Onze workshops

Voor de deelnemers die graag hands-on aan de slag willen hebben we diverse workshops die iedere leider, manager en teams helpen om meer grip te krijgen op leiderschap. Maak kennis met onze inspirerende workshops of vraag meer informatie aan via info@lidrs.nl.

Uiteraard bieden wij ook trainingen aan die specifiek gericht zijn op uw wensen. Zelfs een ‘in-house’ traject met onze trainers behoort tot de mogelijkheden. Lees meer over de mogelijkheden van een training ‘op maat’.

Trainingsaanbod LiDRS

5 terugkerende elementen in de LiDRS-trainingen

Het doel van de trainingen van LiDRS is het verbeteren van uw kennis en effectiviteit van leiderschap. In ieder training komen dan ook de volgende elementen aan bod:

  1. Ervaringen. Iedere trainee heeft unieke drijfveren, ervaringen en verhalen over leiderschap. Voor het beste resultaat uit een training zoeken we datgene wat u uniek maakt. Uw drijfveren en achtergrond helpen ons bij het bepalen van een uniek en op maat gesneden programma.
  2. Uitbreiding van het referentiekader. Waar komt leiderschap vandaan? Wat kunnen we wel en wat kunnen we niet beïnvloeden? Waarom vinden we iemand een goede leider, of juist niet? Die vragen moeten we samen beantwoorden voordat we verder kunnen bouwen aan uw ontwikkeling als leider.
  3. Aanreiken van de juiste tools. Met alleen theorie en verhalen gaan we niet ver komen. We willen handvatten geven om zelf te sturen en controle uit te oefenen op het inzetten van uw unieke leiderschapskwaliteiten. Een van de middelen die we hiervoor inzetten is het LiDRS-model. Een uitgebreid en doordacht hulpmiddel dat de juiste ondersteuning kan geven in iedere situatie.
  4. Doen en ervaren. Leiding geven moet iedereen uiteindelijk doen en ervaren. Met gerichte werkvormen en oefeningen gaan we tijdens onze interactieve trainingen zoveel als mogelijk aan de slag. We geloven in ‘voelen en ervaren’. Een van de unieke middelen die we regelmatig tijdens onze trainingen inzetten is de LiDRS sloep. Een boot die geheel in het teken staat van het opleiden van leiders onder moeilijke omstandigheden.
  5. Continue verbetering. Het leertraject houdt niet op na een training. Uiteindelijk leert men leiding geven door het te doen en te reflecteren. Onze coaches helpen bij het zoeken naar de juiste balans in leiderschap. Wilt u echt groeien als leider? Zorg dan voor een klankboard en sparringpartner en maak gebruik van onze unieke coachingspakketten.

Zakelijk partnerschap met het LiDRS business pakket

LiDRS-academy biedt zakelijke klanten de mogelijkheid om een partnerschap aan te gaan. Met ons unieke business pakket nemen we u de zorgen van de permanante ontwikkeling van uw leiders en managers uit handen. Binnen uw raamwerk geven wij tailormade trainingen, coaching, nieuwsbrieven en krijgt u zelfs een periodieke rapportage. Lees hier meer over de voordelen van het LiDRS business pakket.

LiDRS Business pakket

Spreker of dagvoorzitter

Bent u op zoek naar een inspirerende spreker of een ervaren dagvoorzitter? Ook dan bent u bij LiDRS aan het juiste adres. Wij verzorgen lezingen van 30 minuten tot meerdere uren met een focus op management en leiderschap. Unieke, eigen en vooral inspirerende verhalen die u meerdere lessen bieden om uw eigen referentiekader uit te breiden. Meer weten? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Spreker nodig?

Zelf trainer worden?

LiDRS-academy biedt ook de gelegenheid om zelf trainer te worden. Samen met het team van LiDRS gaat u aan de slag om kennis en vaardigheden op te doen over zowel het ’trainen’ als de specifieke LiDRS-filosofie, het model en nog veel meer.

Iedere trainer heeft het LiDRS® Practitioner Program en het LiDRS® Master Program afgerond. Bekijk het volledige trainingsaanbod of word zelf ook LiDRS trainer.

LiDRS trainer worden?